آشپزی و تغذیهسفره ایرانی

طرز تهیه طاس‌ کباب|تاس کباب| به سبک و سیاق کاشان

برای این ساعت شما طرز تهیه طاس کباب به سبک کاشانی ها رو قرار میدیم ، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
مواد لازم:

برای 4 نفر

  • گوشت نیم كیلو (ماهیچه یا قلوه گاه گوسفندی)
  • پیاز نیم كیلو
  • بادمجان 6عدد
  • گوجه فرنگی 4عدد
  • رب انار نصف پیمانه
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
طرز تهیه جوجویی طاس‌ کباب کاشانی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را حلقه حلقه كرده و آن را ته قابلمه چیده و گوشت را كه خورشی خرد كرده‌اید روی پیازها بچینید. زردچوبه، نمك و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادمجان‌ها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید. گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادنجان‌ها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد، وقتی كه آب آن جوش آمد حرارت را ملایم كرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید. 30 دقیقه پیش از آن‌كه غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل كنید.

نكات:

1) اگر دوست دارید بادمجانها را سرخ كنید و بعد به غذا اضافه كنید.

2) این غذا با بادمجان درسته و با پوست تهیه میشود و متعلق به كاشان است البته باید قسمت كلاهك بادمجان گرفته شود.

3) اگر فكر میكنید بادمجانهایتان شور هستند در قسمت وسط شكاف ایجاد كرده و آنها را 2دقیقه در آب و نمك بجوشانید تا تلخاب آنها گرفته شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن